Hamur İşleri Labneli peksimet tarifi yapımı
Labneli peksimet malzemeleri ;
Tüm malzemeler derin bir kapta kulak memesi yumuşaklığında yoğurulur. Oklava yardımıyla 1 cm kalınlığında açılır, baklava dilimi şeklinde kesilir ya da çörek şekilleri verilerek 170 derece fırında 20-25 dk pişirilir.. Afiyet olsun ....
- 400 g labne peynir
- 1 su bardağı zeytinyağı
- 100 g tereyağı
- 1 paket kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı susam
- Aldığı kadar kepekli un
- 1 çay kaşığı tuz
Tüm malzemeler derin bir kapta kulak memesi yumuşaklığında yoğurulur. Oklava yardımıyla 1 cm kalınlığında açılır, baklava dilimi şeklinde kesilir ya da çörek şekilleri verilerek 170 derece fırında 20-25 dk pişirilir.. Afiyet olsun ....
Kategori:
Hamur İşi
0 yorum → "Hamur İşleri Labneli peksimet tarifi yapımı"
Yorum Gönder