Hamur İşleri Labneli peksimet tarifi yapımı

Yazar:

Labneli peksimet malzemeleri ;
    • 400 g labne peynir
    • 1 su bardağı zeytinyağı
    • 100 g tereyağı
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 yemek kaşığı susam

  • Aldığı kadar kepekli un
  • 1 çay kaşığı tuz
Labneli peksimet hazırlanışı ;
Tüm malzemeler derin bir kapta kulak memesi yumuşaklığında yoğurulur. Oklava yardımıyla 1 cm kalınlığında açılır, baklava dilimi şeklinde kesilir ya da çörek şekilleri verilerek 170 derece fırında 20-25 dk pişirilir.. Afiyet olsun ....

0 yorum → "Hamur İşleri Labneli peksimet tarifi yapımı"

Yorum Gönder

Haberler Haberler

Sitede Ara

Popüler Yayınlar

Aşuk Maşuk | Aşıkların Mekanı: Hamur İşleri Labneli peksimet tarifi yapımı.
asukmasuk lllLaTenTlll