Ramazan Bayramı Mesajlar

Yazar:

En Güzel En Yeni Ramazan Bayramı Mesajları
Ramazan Bayramı Mesajları, Ramazan Bayramı mesajı, Şeker Bayramı mesajları, en güzel Ramazan Bayramı mesajları, Ramazan Bayramı kartları, bayram mesajları Ramazan Bayramı, resimli Ramazan Bayramı mesajları, ramazan mesajları, Ramazan Bayramı kutlama mesajları, komik Ramazan Bayramı mesajları, Ramazan Bayramı şeker, Ramazan Bayramı sms, ramazan kutlama mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları
Günahların kum tanesi kadar az, sevapların nisan yağmurları kadar bol olsun. Bu mübarek günde amel defterin sevapla dolsun. Bayramınız mübarek olsun.
Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar. . .
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun?
Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle? İyi bayramlar!
En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak “merhabadır” bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.
Bugün Ramazan Bayramı, yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.
Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.
Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

0 yorum → "Ramazan Bayramı Mesajlar"

Yorum Gönder

Haberler Haberler

Sitede Ara

Popüler Yayınlar

Aşuk Maşuk | Aşıkların Mekanı: Ramazan Bayramı Mesajlar.
asukmasuk lllLaTenTlll