Dünya İstanbul’u izleyecek

Yazar:

 DÜNYA İSTANBULU İZLEYECEK

Başrolünde Liam Neeson’ın yanı sıra, Maggie Grace ve Famke Janssen’in rol aldığı Taken 2’nin tüm dünyada aynı anda izlenmeye başlayan fragmanı, bir İstanbul reklamı gibi hazırlanmış. 

 


Dünyaca ünlü oyuncu Liam Neeson’ın oynadığı ve çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Taken 2’ filminin ilk fragmanı yayınlandı.

İlk filmiyle gişede büyük bir başarı kazanan 96 Saat’in (Taken) devam filmine ait ilk uluslararası fragman sinemaseverlerden yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. İstanbul’daki çekimleri Eminönü, Sultanahmet, Balat, Kadıköy ve Haydarpaşa gibi farklı bölgelerde yapılan filmin fragmanında adeta İstanbul’un reklamı yapıldı.

Yapımcılığını Luc Besson’ın, yönetmenliğini ise Olivier Megaton’un üstlendiği ‘Taken 2’ filminin fragmanında Liam Neeson’ın kısa süre İstanbul’da kalarak çektiği sahneler dikkat çekti. Filmde Neeson’un kızını Maggie Grace, eşini ise Famke Janssen canlandırdı. 50 milyon dolarlık bütçesiyle çok konuşulan film, Türkiye’de vizyona 5 Ekim’de girecek. Filmin yönetmeni Olivier Megaton, “Böyle bir aksiyon filmi için seçebileceğiniz pek fazla uygun şehir yok. İstanbul’un eşsiz ve çok filme konu olmamış bir güzelliği var. Asya ve Avrupa’yı bir araya getirdiği için, İran ve Irak sahneleri kadar Avrupa sahnelerini de bu şehirde çekebilirsiniz. Burada size doğal olarak birçok seçenek sunuluyor.” diyerek İstanbul’dan övgüyle bahsetmişti.

Filmin Konusu:
İlk filmde Liam Neeson'ın kızını kaçıran ve yine Neeson tarafından öldürülen çete elemanlarından birinin babası, bu sefer intikam için Neeson'ın İstanbul'da tatil yapan karısını kaçırıyor. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de bu sefer kızının yardımıyla bunu yapanları tek tek avlayacak.

 

0 yorum → "Dünya İstanbul’u izleyecek"

Yorum Gönder

Haberler Haberler

Sitede Ara

Popüler Yayınlar

Aşuk Maşuk | Aşıkların Mekanı: Dünya İstanbul’u izleyecek.
asukmasuk lllLaTenTlll